Міксер (мішалка) – пристрій для приготування продукту методом перемішування її компонентів до створення однорідної маси та збагачення рідини, що збивається повітрям. Міксером збивають і замішують яйця, вершки, коктейлі, мус, омлет, тісто, пюре, соуси та інші продукти.
М’ясний куттер (від англ. cut – різати) – машина для тонкого або структурного подрібнення м’яса і приготування фаршу при виробництві напівкопчених, варено-копчених, варених, сирокопчених, ліверних ковбас, сардельок, сосисок, паштетів з риби, птиці та м’яса.
На більшості міксерів та куттерів використовуються механічні ущільнення. Наша компанія може поставляти ущільнення, типу (В 119 059, D219.54 090, W 174.18 065), для таких марок міксерів як BOA, EKATO ESD, MFL, FORP та ін.